Trainingen voor uw relaties

“Aan de basis van een duurzame agrarische sector staat de duurzame inzetbaarheid van de agrarisch ondernemer”

Als bedrijfsleven investeert u graag in uw relaties. Informatieve bijeenkomsten leveren echter al jaren niet meer de gewenste deelname op. Waar vroeger vakinhoudelijke bijeenkomsten dé manier waren om kennis te vergaren, is tegenwoordig internet een gewillig en altijd aanwezige kennisbron.

Aan de basis van een duurzame agrarische sector staat de duurzame inzetbaarheid van de agrarisch ondernemer. De boer van de toekomst investeert in zichzelf. Steeds meer boeren vinden als vanzelfsprekend de weg naar ons team agrarische coaches. Naast individuele coaching is interactie met andere agrarische ondernemers tijdens trainingen echter een verrijking voor iedere ondernemer.

Hierin zit de kans voor uw bedrijf. Om op een moderne en duurzame wijze in uw relaties te blijven investeren, heeft Hogenkamp Agrarische Training meerdere concepten ontwikkeld voor uw relaties. Speciaal gericht op persoonlijke ontwikkeling in groepen van 8 tot 10 deelnemers.

Training: Coachende vaardigheden voor agrarisch ondernemers

Niets is zo fijn dan zaken doen met ondernemers die weten wat ze willen. Die zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die ze maken. Die hun adviseur benutten om samen op een hoger plan te komen. Ondernemers die werken vanuit een win-wingedachte.

Iedere training blijft maatwerk en wordt met u samengesteld op basis van de doelgroep, het budget en de intenties van uw bedrijf. Dat het een succes wordt is een feit! Het team van Hogenkamp Agrarische Training voelt zich als geen ander thuis in de belevingswereld van de boer.

“We hebben ons persoonlijk bloot gelegd, over zaken waarin we ons zeker of onzeker voelden. Er kwamen verrassingen aan het licht, waarin ieder problemen op eigen wijze oplost. Na 16 jaar studiegroep stellen wij ons daar wel voor open, waardoor we nog veel van elkaar kunnen leren.” Hein van Schooten, Melkveehouder. Studiegroep Olst, Wijhe, Raalte, Zwolle