Over Hogenkamp Agrarische Training

Hogenkamp Agrarische Training is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven en het onderwijs in de agrarische sector. Specifiek voor dierenartsen, docenten, voedingsspecialisten, accountmanagers en accountants, die evenals onze coaches en trainers dagelijks werkzaam zijn in de agrarische sector.

Bewuste keuzes maken staat centraal

Hogenkamp Agrarische trainingen, cursussen, workshops en presentaties

Hogenkamp Agrarische Training biedt trainingen aan die gericht zijn op verbinding. Verbinding met collega’s en zakelijke relaties. Persoonlijke ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en bewuste keuzes maken staat centraal in de trainingen.

Aan kennis ontbreekt het niet bij het netwerk rondom de boer. Het is de kunst om deze op een wijze over te brengen die aansluit bij de behoeften van de zelfbewuste boer.

“Kundig en praktisch, dat voert de boventoon in onze samenwerking met Hogenkamp Agrarische Training. Door hun oprechte manier van benaderen en het gevoel voor de sector zijn de trainingen mooie ervaringen. Ervaringen die een bijdrage leveren om ons op individueel niveau én als team in onze kracht te zetten.” Maud Keltjens, P & O Bergs Advies