Agrarische training

Hogenkamp Agrarische Training biedt uitsluitend trainingen aan die gericht zijn op verbinding. Verbinding met collega’s en zakelijke relaties. Maar vooral ook verbinding met jezelf. Persoonlijke ontwikkeling, reflectie, eigen verantwoordelijkheid en bewuste keuzes maken staat centraal in de trainingen.

Iedere training maken we op maat, passend bij de doelstellingen en behoeften van het bedrijf. Onze trainingen bevatten vanzelfsprekend theorie, maar worden continue vanuit interactie gegeven.  Persoonlijke ontwikkeling leer je door te doen. Onze professionele trainers bieden trainingen aan in de vorm van 6 modules van telkens twee aaneengesloten dagen.  Het is mogelijk om de gehele serie in te plannen, maar er kunnen ook losse modules geboekt worden. Alles is mogelijk, zolang het maar gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van uw team.

 

Voorbeelden van trainingen die we aanbieden:

“Samen met Paulien en Martine zijn we als team vol enthousiasme aan de slag geweest met hoe we nog beter oog kunnen hebben voor de persoon en mens achter het bedrijf. Waarmee we ontdekten hoe raak en waardevol de motto’s zijn die Paulien gebruikt: ‘De boer van de toekomst investeert eerst in zichzelf en dan pas in zijn bedrijf’ en ‘Wij helpen om mensen de kop leeg te krijgen’. Het was zeker ook een spiegel voor onszelf; in hoeverre zijn we zelf in balans om het elke dag beter te doen!” Frits Mulder, directeur Food & Agri, Rabobank Twente Achterhoek